MI IS AZ A PRESSONE?

A PRessOne egy kommunikációs ügynökség zenekaroknak, kluboknak, rendezvényeknek,szolgáltatásoknak, cégeknek és vállalkozásoknak.

SAJÁT STÁB KÜLÖN DIVÍZIÓKRA BONTVA

Külön ember foglalkozik az ügyfelek grafikai megjelenésével, tartalmaival; különböző szociális médiumokban való kommunikációjával; sajtóanyagainak megszerkesztésével és kikommunikálásával; valamint a szükséges platformokon való elhelyezésével és az ezekkel való kapcsolattartással.

Cégünk saját, mobilis videós stábbal is rendelkezik, ezáltal megkönnyítve a tartalmak, imidzsanyagok gyártását.

PRESSONE SHOWREEL 2016

KREATÍV//ARCULAT//GRAFIKA//VIDEÓ

Akár teljes arculat megtervezése és felépítése. online és offline kommunikációhoz szükséges plakátok, flyerek, névjegykártyák, postképek, coverfotók, bannerek imidzs- és reklámvideók (animáció/infografika/saját felvételek), elkészítése, kreatív tartalmak gyártása. együttműködve a social media felelősével a létrehozott tartalmakat a megfelelő célközönséghez juttatjuk el.

KÖZÖSSÉGI MÉDIA

Facebook kommunikáció optimalizálása és erősítése az ügyfél erre kijelölt emberével közösen, vagy tőle függetlenül. A postolás legmegfelelőbb időpontjának kiválasztása, tartalmak, szövegek elkészítése, valamint ehhez kapcsolódó segítségnyújtás. Ha a megrendelő rendelkezik YouTube csatornával, annak gondozása, videóinak buborékozása, leírások konkretizálása. Google+, instagram, tumblr fiókok kezelése. Profi szociális médiában futó online hírdetések létrehozása, targetálása, felügyelése: Facebook hirdetések//Google AdWords. az ügyfél adott eseményeinek, termékakcióinak és programjainak online promotálása. Közös ötletelés az ügyféllel az esetlegesen felmerülő akciókról, nyereményjátékokról és egyéb tevékenységekről.

MÉDIA//PÉNZÜGYEK//ÜGYVEZETÉS

Az ügyfél profiljának megfelelő sajtós partnereink és kapcsolataink felhasználása promóciós elhelyezések és reklámok céljából. Tv- és rádióinterjúk, online-offline sajtós megjelenések, cikkek szervezése. A budapesti és országos felületeken kívül a cég székhelyének és célközönségének megfelelő regionális médiumokkal való kapcsolatfelvétel és kapcsolattartás. A grafikai divízió által készített kreatív tartalmak (pl. bannerek, teaserek, tv-spotok, plakátok, flyerek) elhelyezése ezen felületeken. Az ügyfél sajtóközleményeinek elkészítése, hírlevél formájában való szétküldése. Valamennyi országos és helyi rádióállomással, és televíziós csatornával napi kapcsolatot ápolunk, így az ügyfél aktuális hang- és videóanyagainak folyamatos megjelenést biztosítunk a kiajánlónkban, és az ftp-szerverünkön.