MI IS AZ A PRESSONE?

A PRessOne egy kommunikációs ügynökség zenekaroknak, kluboknak, rendezvényeknek,szolgáltatásoknak, cégeknek és vállalkozásoknak.

SAJÁT STÁB KÜLÖN DIVÍZIÓKRA BONTVA

Külön ember foglalkozik az ügyfelek grafikai megjelenésével, tartalmaival; különböző szociális médiumokban való kommunikációjával; sajtóanyagainak megszerkesztésével és kikommunikálásával; valamint a szükséges platformokon való elhelyezésével és az ezekkel való kapcsolattartással.

Cégünk saját, mobilis videós stábbal is rendelkezik, ezáltal megkönnyítve a tartalmak, imidzsanyagok gyártását.

PRESSONE SHOWREEL 2016

gyula

KREATÍV//ARCULAT//GRAFIKA//VIDEÓ

Akár teljes arculat megtervezése és felépítése. online és offline kommunikációhoz szükséges plakátok, flyerek, névjegykártyák, postképek, coverfotók, bannerek imidzs- és reklámvideók (animáció/infografika/saját felvételek), elkészítése, kreatív tartalmak gyártása. együttműködve a social media felelősével a létrehozott tartalmakat a megfelelő célközönséghez juttatjuk el.

SZOCIÁLIS MÉDIA

Facebook kommunikáció optimalizálása és erősítése az ügyfél erre kijelölt emberével közösen, vagy tőle függetlenül. a postolás legmegfelelőbb időpontjának kiválasztása, tartalmak, szövegek elkészítése, valamint ehhez kapcsolódó segítségnyújtás. ha a megrendelő rendelkezik youtube csatornával, annak gondozása, videóinak buborékozása, leírások konkretizálása. Google+, instagram, tumblr fiókok kezelése. Profi szociális médiában futó online hírdetések létrehozása, targetálása, felügyelése: facebook hírdetések//google adwords. az ügyfél adott eseményeinek, termékakcióinak és programjainak online promotálása. Közös ötletelés az ügyféllel az esetlegesen felmerülő akciókról, nyereményjátékokról és egyéb tevékenységekről. Különböző kampányok megtervezése szintén közösen, timinggal.

gábor

orsi

MÉDIA (TELEVÍZIÓ//RÁDIÓ//ONLINE-OFFLINE SAJTÓ)

Az ügyfél profiljának megfelelő sajtós partnereink és kapcsolataink felhasználása promóciós elhelyezések és reklámok céljából. Tv- és rádióinterjúk, online-offline sajtós megjelenések, cikkek szervezése. A budapesti és országos felületeken kívül a cég székhelyének és célközönségének megfelelő regionális médiumokkal való kapcsolatfelvétel és kapcsolattartás. A grafikai divízió által készített kreatív tartalmak (pl. bannerek, teaserek, tv-spotok, plakátok, flyerek) elhelyezése ezen felületeken. Az ügyfél sajtóközleményeinek elkészítése, hírlevél formájában való szétküldése. Valamennyi országos és helyi rádióállomással, és televíziós csatornával napi kapcsolatot ápolunk, így az ügyfél aktuális hang- és videóanyagainak folyamatos megjelenést biztosítunk a kiajánlónkban, és az ftp-szerverünkön. Grafikai referenciáinkat e-mailünkben csatoltuk. videóreferenciáink hivatkozásait szintén megtalálják az e-mail szövegében.

RÉSZLETES BEMUTATKOZÁS

Tekintse meg részletes stábunk felépítését, árait.